ABOUT2019-02-17T22:11:29+00:00

“DESIGN IS
WHERE
FUNCTION
AND ART
BREAK EVEN”

STUDIO188 is opgericht in 2015 door Fleur van Haren en gestart als een styling bureau met de focus op interieurontwerp, styling en conceptontwikkeling.

Na creatieve opleidingen aan SintLucas en Artemis Stylingacademie, was het eerste grote project het compleet verbouwen van haar eigen woonhuis. Alle kennis en ervaring opgedaan tijdens de studies kon tijdens deze verbouwing direct in de praktijk gebracht worden. Het echte werk, van ontwerp naar realisatie. Dit is de reden waarom het huisnummer, 188, de naam van de ontwerpstudio siert.

Inmiddels is zij allang niet meer met alleen haar eigen interieur bezig maar zorgt ze ook dat andere particuliere en zakelijke consumenten een functioneel en uniek interieur kunnen realiseren.

Zij laat zich inspireren door de ontwikkelingen van de maatschappij.  Wat gebeurt er en welke behoeftes komen hier uit voort? Deze praktische insteek in combinatie met een eigen gevoel voor stijl en een voorliefde voor oude en nieuwe items maakt dat een perfecte afweging ontstaat tussen design en functionaliteit.  Op deze manier creëert Fleur voor iedere behoefte een op maat gemaakt en uitgebalanceerd interieur.

Daarnaast houdt zij zich bezig met het delen van haar inspiratie als Social Influencer op social media. Hier deelt zij haar liefde voor fotografie, compositie en perfecte details.

TOEGEPAST   |   ONDERNEMEND   |   VERNIEUWEND